Uutiskirje, kesäkuu 2020

Arabian katufestivaali on kerännyt vuosittain Arabian alueelle kymmeniä tuhansia kävijöitä yhden päivän aikana. Tänä vuonna koronaepidemiasta johtuen olemme kuitenkin päätyneet uudenlaiseen ratkaisuun festivaalin toteuttamisen kannalta.

Olemme seuranneet tilannetta tarkasti kuluvan kevään aikana Arabian katufestivaalin tekijätiimin kanssa ja päättäneet, että syksylle siirretty tapahtumamme järjestetään hallituksen asettamien säädösten puitteissa mahdollisimman turvallisesti sekä kävijöiden, että tekijöiden kannalta. 

Festivaalin sisältö toteutetaan sekä digitaalisesti – että pienimuotoisten pop up -tapahtumien muodossa alueella. Arabian katufestivaali koordinoi tapahtumaa ja pop up -sisältöä tapahtumaan tuottavat itsenäisesti eri sisällöntuottajat. Tämä konsepti tulee olemaan ennennäkemätön katufestivaalin 13-vuotisessa historiassa! 

Pop up -ohjelmatuottajat vastaavat itse tapahtumansa järjestelystä ja he toimivat ohjelmansa vastuullisena tuottajana ja järjestäjänä. Pop up -tapahtumien tuottajien tulee huolehtia siitä, että tarpeelliset luvat, ilmoitukset ja muut järjestelyt on hoidettu kuntoon ennen tapahtumapäivää.

Panostamme tänä vuonna erityisesti alueen katutaiteen ja kaupunkikulttuurin elävöittämiseen. Kaikki ohjelma on maksutonta ja sopii niin lapsille kuin aikuisillekin.  

Tarkemmat tiedot ohjelmasta tarkentuvat kesän 2020 mittaan. Seuraa sosiaalisen median kanaviamme:

Facebook: www.facebook.com/arabiankatufestivaali

Instagram: www.instagram.com/arabiankatufestivaali

Twitter: www.twitter.com/arabiankatufest 

Mikäli haluat tuottaa ohjelmasisältöä tapahtumaamme tai sinulla on  muuta kysyttävää, ole yhteydessä meihin sähköpostitse arabian.katufestivaali@gmail.com tai puhelimitse numeroon 040 851 4290, vastaava tuottaja, Minna Tuuliainen. 

Valokuva: Olivia Viitakangas