Tuottajarekry 2022

Arabian kaufestivaali 2022 etsii tuottajaharjoittelijoita!

Arabian katufestivaali järjestetään jo 15. kerran Toukolan kaupunginosassa lauantaina 14.05.2022!

Festivaali toteutetaan vapaaehtoisvoimin ja kestävän kehityksen arvot sekä monipuolinen kulttuuritarjonta ovat toimintamme ytimessä. Festivaalin tuotannosta löytyy laidasta laitaan tekemistä eri osa-alueiden parissa. Arabian katufestivaalin ohjelmassa on ollut niin musiikkia, ruokakojuja, tanssia, teatteria, sirkusta, kirppiskatu, katutaidetta, kierrätyspiste, lastenohjelmaa, työpajoja kuin AR-taidettakin. Myös vapaaehtoisten koordinoimiseen tarvitaan tekijöitä sekä henkilö vastaamaan festivaalipäivän dekoraatiosta.

Haemme 10-15 tuottajaa tiimiimme. Festivaalin osa-alueiden tuottaminen sopii hyvin kulttuurituotannon opiskelijoille eri mittaisiksi projekteiksi. Harjoittelu on palkatonta.

Tuotanto käynnistyy tammikuussa 2022. Tuotantotiimi kokoontuu kahdesta neljään kertaan kuussa. Suurimmat työtunnit kertyvät etenkin maalis-toukokuulle ja tuotantotiimipalavereita lukuun ottamatta kaikki työ tehdään omalla ajalla. Tuottajat työskentelevät useimmiten kahden hengen tiimeissä. Työ vaati omatoimisuutta, mutta festivaalin vastaavat tuottajat auttavat ja tukevat tuotantotiimiliäisiä prosessissa.

Etsimme vielä teatterin ja tanssin sekä ravintoloiden ja kirpputorin osa-alueisiin tuottajaharjoittelijoita. Mikäli kiinnostuit, lähetä avoin hakemus katufestivaalin sähköpostiin tuottaja.akf@gmail.com 26.1.2022 mennessä ja kerro mistä osa-alueesta olet kiinnostunut.

Lisätietoja voi kysellä edellä mainitusta sähköpostista vastaavilta tuottajilta Nelli Perkkiöltä & Ina Westerlundilta.