STUDIO SEAWIND / RUUKKUMAALAUSPAJA

promokuva studio seawind

Haluatko väriä sisustukseesi? Näyttäisivätkö kasvisi paremmilta itsetehdyissä ruukuissa? Päästä luovuutesi valloilleen ja tule maalaamaan oma kukkaruukkusi paikallisen taiteilijan Meri-Tuulin työpajaan klo 14-17! Meri-Tuuli on kokenut maalari ja perustamassa omaa Studio Seawind -nimistä taidekauppaansa. Työpaja soveltuu niin lapsille kuin aikuisille.

Maalaustarvikkeet löydät paikan päältä. Oman ruukun mukana tuominen on suositeltavaa, mutta ruukkuja myydään myös paikan päällä. Maalauksen jälkeen ruukun voi jättää työpajalle kuivumaan ja noutaa myöhemmin.

Maksaa voi käteisellä tai MobilePaylla.

Huom! Jos tuot mukanasi oman terrakotta-ruukun, huomioithan, että terrakotta ei ole käsittelemättömänä vedenpitävä materiaali, vaan kastuessaan maali saattaa alkaa kuplimaan ja halkeilemaan. Käsittelemätön ruukku kannattaa lakata ennen maalaamista tai käyttää sitä vain koristeruukkuna.

Suosittelemme ennakkoilmoittautumista työpajaan, mutta voit osallistua myös tulemalla vain paikan päälle.
Ennakkoilmoittautuminen: https://docs.google.com/forms/d/141dM4BdgyB1dLrQoieMtipV0sopCF72hBR6WQlNtTvY/prefill?fbclid=IwAR38IeiEqfm8Gp79SyEWMd-Oquzs88YbpUiv7wkOepNmcJgxDnm4XJU5h-4