CIRCULAR GREEN BLOCKS -HANKE

Circular Green Blocks-hanke ja Velobia tarjoavat festivaalivieraille ilmaista pyörän pikahuoltoa. Voit tulla säädättämään vaihteesi tai jarrusi, voiteluttamaan voimansiirtosi, pumppaamaan renkaasi tai kysymään pyörähuollosta, pyöräilystä tai varusteista Velobian mekaanikoilta.

Huoltopiste sijaitsee Hämeentie 135A parkkipaikalla, mekaanikko on paikalla klo 12-17.

Kestävät korttelit-alueella Arabia135-korttelissa tutustut innovatiivisiin kierto- ja jakamistalouden ratkaisuihin. HSY:n Ilmastoinfo tarjoaa asiantuntevaa neuvontaa energiatehokkuudesta ja uusiutuvasta energiasta. Korjattavaa vaatteessa? Tuo se mukanasi ompelijalle ja kuulet samalla vaatteiden huollosta! Oletko kuullut auttamisen torista? Commu mobiilisovelluksella voit pyytää ja antaa apua lähialueellasi, tule kuulemaan lisää.

Tule nappaamaan kupillinen popcornia ja tutustu Circular Green Blocks-hankkeeseen – meidät tunnistat tuoksusta!

Luovuutta ja oivalluksia kierrätysmateriaaleista! Tule askartelemaan ilahduttava kortti kesän tuleviin juhliin tai tule oppimaan, kuinka voit taitella biojätepussin sanomalehdestä. Kierrätyskeskuksen kädentaitopalvelu Näprän kierrätyspajassa kaikki askartelumateriaalit on saatu lahjoituksena: askartelet siis luonnonvaroja säästäen! Kierrätyspajassa voit askarrella klo 12-16, sisäänkäyti galleriakäytävään Hämeentie 135A pääovista.