Arabian katufestivaalin lastenohjelma on julkaistu!

0
456

Perheen pienimmät ovat yksi Arabian katufestivaalin tärkeimpiä kohderyhmiä, siispä tänäkin vuonna festivaalilla on myös paljon tekemistä ja ohjelmaa juuri lapsille!

Tuija Rantalainen & Vahtikoira Veikko – Puistolava klo 12:00

Tuija Rantalainen kirjoittaa räväkkää ja tarinallista lastenmusiikkia ja keikkalavoille hänen kanssaan kipuaa lasten rakastama koirahahmo Veikko. Laulujen lomassa Veikko hurmaa jutusteluillaan ja haastaa lapset osallistumaan pohdintoihin ja leikkeihin koiramaisella veikeydellä. Esitys on osallistava ja siinä lauletaan ja leikitään yhdessä lapsien kanssa. Rantalaisen toinen lastenlevy “Vahtikoira karkuteillä” oli EMMA- ehdokkaana 2016.

Annalan ponitalli – Flooran päiväkodin edusta klo 12:30 – 15:30

Annalan ponit Apsu ja Mixu ilahduttavat pikkuväkeä poniratsastuksen merkeissä Flooran päiväkodin edustalla.

6€ / Kierros

Toimen Tytöt – Hiekkakenttä klo 13 – 17 (Aina tasatunnein yhteisleikki)

Toimen Tyttöjen kanssa pääsee katufestareilla tutustumaan partioon erilaisissa haasteissa. Voit tulla testaamaan esimerkiksi ensiaputaitojasi tai retkikeittimen käyttöä.

Roskisnalle – Koko päivän

Jo kymmeniä vuosia Roskisnalle on kiertänyt eri tapahtumissa ja päiväkodeissa. Hän opettaa lapsille leikin ja tarinoiden avulla kierrätystä ja luonnonsuojelua.

Tapaatte hänet Arabian katufestivaaleilla, jossa Nalle jakaa mm. kierrätysaiheisia HSY:n puuhavihkoja lapsille. Roskisnallea saa myös halutessaan halata ja Nallen kanssa voi ottaa yhteiskuvan.

Big Bools – Koko päivän

Big Bools jälleen arabiassa! Mukavaa ja turvallista pyörimistä tai kaverin kanssa törmäilyä. Metristä ylöspäin omin jaloin ja pienempiä voi aikuinen rullailla. Varsinaista ikärajaa ei ole ja aina löytyy muutama uskalias vanhempikin pallosta!

2€ 5min koko festarien ajan. Huom! Vain käteinen. Tervetuloa!

___

TÄRKEÄÄ TIETOA: Hämeentie EI ole tänä vuonna suljettu festivaalin aikana. Tiellä liikkuu autoja ja pyöräilijöitä. Olettehan siis varovaisia, kun poistutte puistoalueelta ja kun ylitätte tietä.

#arabiankatufestivaali#arabiankatufestivaali2023#arabiankatufestivaaligoespuisto#akf#akf23#tapahtumathelsinki