Ajankohtaista

 • Haetaan työpajoja!
  Kiinnostaisiko taitojen ja tiedon jakaminen työpajan muodossa? Tule vetämään työpajaa Arabian katufestivaaleille! Työpaja voi liittyä esimerkiksi taiteeseen, liikuntaan, käsitöihin tai vaikka puutarhurointiin. Toivomme, että ohjelma sopisi kaikenikäisille. Lähetä hakemus osoitteeseen arabian.katufestivaali@gmail.com otsikolla ”Työpajahaku”. Hakuaikaa on 10.3. asti. Festivaali järjestetään vapaaehtoisvoimin, joten palkkiota työpajasta ei voi tarjota, mutta työpajan järjestäjä voi pyytää osallistujilta halutessaan pientä maksua… Lue lisää: Haetaan työpajoja!
 • Haetaan taiteilijoita!
  Haluaisitko saada taideteoksesi suuren yleisön nähtäville Arabian katufestivaalin yhteyteen? Nyt olisi mahdollisuus päästää luovuutesi näkyväksi osaksi festivaaliamme. Perinteisinä kohteina katutaiteessa ovat olleet sähkökaapit, mutta mahdolliset muut kohteet tarkentuvat kevään edetessä. Lähetä hakemus osoitteeseen arabian.katufestivaali@gmail.com otsikolla ”Taiteilijahaku”. Jos sinulle herää kysymyksiä puitteistamme ole rohkeasti yhteydessä sähköpostitse. Hakuaikaa on 10.3. asti. Festivaali järjestetään vapaaehtoisvoimin, joten palkkiota emme… Lue lisää: Haetaan taiteilijoita!
 • Haetaan lastenohjelmaa ja sirkusta!
  Arabian katufestivaali etsii kaikenikäisille lapsille soveltuvaa iloista ohjelmaa ja sirkusta. Esitettävä ohjelma voi olla kertaluontoinen tai esimerkiksi muutaman kerran päivän aikana tapahtuva numero. Otamme mielellämme vastaan myös alueella kiertävää ohjelmaa. Lähetä hakemus osoitteeseen arabian.katufestivaali@gmail.com. Hakuaikaa on 10.3. asti. Nimeä viestisi ”Lapset ja sirkus ohjelmanumero”. Festivaali järjestetään vapaaehtoisvoimin, joten palkkiota esityksestä ei voida tarjota. ___ WE… Lue lisää: Haetaan lastenohjelmaa ja sirkusta!
 • Haetaan vapaaehtoisia!
  Haluaisitko olla mukana tekemässä Arabian katufestivaalia? Nyt se on mahdollista! Etsimme taas vapaaehtoisia mitä monipuolisempiin tuotannon avustaviin tehtäviin festivaalipäivälle 18.5.2024. Haethan siis nopeasti ja varmista paikkasi Arabian katufestareilla! Tarkemmat tiedot hausta ja työtehtävistä löydät hakulomakkeesta:  https://forms.gle/duWr5nfqvRjxtx2E7 Tule mukaan tiimiimme toteuttamaan kevään parasta päivää! ___ LOOKING FOR VOLUNTEERS! Would you like to be part of making… Lue lisää: Haetaan vapaaehtoisia!
 • Arabian katufestivaali 18.5.2024
  Arabian katufestivaali tulee taas 2024!  Arabian katufestivaali järjestetään lauantaina 18.5.2024. Tällä kertaa festivaalitunnelmasta päästään nauttimaan Arabian 135-korttelin ympäristössä ja Arabianmäen puistoalueella. Luvassa taas huikeaa livemusiikkia, taidetta, lastenohjelmaa, työpajoja sekä paljon muuta ohjelmaa kaikenikäisille!! Laita päivämäärä ylös ja ota festivaalin somet seurantaan, sillä ohjelma tarkentuu kevään aikana! Haluatko tulla mukaan tekemään festivaalia? Ota yhteyttä: arabian.katufestivaali@gmail.com. Instagram:… Lue lisää: Arabian katufestivaali 18.5.2024
 • Arabian katufestivaalia juhli lähes 30 000 kävijää!
  Kiitos kaikille kävijöille! Arabian katufestivaali keräsi tänä vuonna noin 25 000 – 30 000 kävijää Arabianmäelle. Nähdään taas ensi vuonna! Kuva: Mirkka Pihlajamaa —— Thanks to all visitors! Arabia Street Art Festival gathered around 25,000 to 30,000 visitors to Arabianmäki this year. See you again next year! Photo: Mirkka Pihlajamaa #arabiankatufestivaali#arabiankatufestivaali2023#arabiankatufestivaaligoespuisto#akf#akf23#tapahtumathelsinki
 • Hämeentie EI tänä vuonna kuulu festarialueeseen
  Festivaaliviikko on täällä! Arabian katufestivaalia juhlitaan tämän viikon lauantaina 20.5. Klo 12 – 18 Arabianmäen puistossa ja Kääntöpaikalla. Tätä ennen vielä kuitenkin tärkeä muistutus alueturvallisuudesta: Festivaalialue kattaa tänä vuonna Arabianmäen puistoalueen ja Kääntöpaikan. Hämeentiellä ei siis ole tänä vuonna poikkeuksellisesti katusulkua, vaan autot liikennöivät Hämeentiellä koko festivaalipäivän ajan. Muistakaa siis olla varovaisia kun poistutte puistoalueelta… Lue lisää: Hämeentie EI tänä vuonna kuulu festarialueeseen
 • Arabian katufestivaalin ohjelma ja aluekartta on julkaistu!
  Arabian katufestivaali järjestetään ensi lauantaina, 20.5. klo 12-18 Arabianmäen puistoalueella. Lopullinen ohjelmisto, aikataulu ja aluekartta ovat nyt täällä. Nähdään lauantaina! —— The Arabia Street Art Festival is being held next week on Saturday from 12-8PM at Arabianmäki Park! The final programme, schedule and festival map are now here. See you Saturday! ___ TÄRKEÄÄ TIETOA: Hämeentie… Lue lisää: Arabian katufestivaalin ohjelma ja aluekartta on julkaistu!
 • Festivaalin suosittu puistokirppis tapahtuu tänäkin vuonna!
  Arabian katufestivaali goes puistokirppis! Arabian katufestivaalin suuren suosion saanut puistokirppis palaa taas festivaalipäivän ajaksi Arabianmäen puistoon. Kirpputori on auki festivaalin aikataulun mukaisesti klo 12 – 18. Voit tulla laittamaan myyntipaikkaa valmiiksi klo 11.30 alkaen ja alueelta tulee poistua festivaalin päättyessä klo 18. Kirpputorimyynti on sallittu ainoastaan sille varatulla alueella. Aluekartta julkaistaan lähempänä tapahtumaa. Hyvien puistokirpputoritapojen… Lue lisää: Festivaalin suosittu puistokirppis tapahtuu tänäkin vuonna!
 • Arabian katufestivaalin lastenohjelma on julkaistu!
  Perheen pienimmät ovat yksi Arabian katufestivaalin tärkeimpiä kohderyhmiä, siispä tänäkin vuonna festivaalilla on myös paljon tekemistä ja ohjelmaa juuri lapsille! Tuija Rantalainen & Vahtikoira Veikko – Puistolava klo 12:00 Tuija Rantalainen kirjoittaa räväkkää ja tarinallista lastenmusiikkia ja keikkalavoille hänen kanssaan kipuaa lasten rakastama koirahahmo Veikko. Laulujen lomassa Veikko hurmaa jutusteluillaan ja haastaa lapset osallistumaan pohdintoihin… Lue lisää: Arabian katufestivaalin lastenohjelma on julkaistu!